Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

UREA LINE

Professzionális, urea tartalmú lábápolási termékek, amelyek a száraz bőr és a bőrkeményedés okozta problémákra nyújtanak megoldást. A repedezett sarkakra specializált magas urea-koncentrációjú krémek erős bőrlágyító tulajdonságokkal rendelkeznek, a koncentrált hatóanyag pedig igazi megkönnyebbülést okoz a láb és a körmök számára. A hatásfok az urea koncentrációjától függ. Az ureával ellátott lábkrém intenzíven regenerálja, puhítja és hidratálja a bőrt, gyorsan megszünteti a bőr érdességét és a repedezett sarkak kialakulását.

 

Az urea  vagy másnéven karbamid a szénsav diamidjának tekinthető szerves vegyület. Az urea szerepe a bőrön belül az egészséges nedvességtartalom megőrzése, a puha, rugalmas és fiatalos hatás megtartása. Biztonságos összetevő, és még az allergiára és irritációra hajlamos emberek is jól tolerálják. Kutatások bizonyítják, hogy az urea erősen hidratálja, lágyítja, csillapítja a viszketést, sőt fertőtlenít is. Jótékony hatásának köszönhetően az urea tartalmú készítmények felveszik a küzdelmet a bőrkeményedés, a tyúkszem, a száraz és érdes bőr valamint a repedezett sarkak ellen.

 

UREA Line – urea tartalmú kozmetikumok száraz bőrre

A tartósan berepedezett bőr, a durva, érdes sarkak és a száraz kutikulák sok nő számára jelentenek mindennapos problémát. A professzionális, urea tartalmú lábkozmetikumok  - A PHARM FOOT UREA termékcsaládja - megoldást nyújt a száraz bőr és a bőrkeményedés okozta problémára. A karbamidos professzionális kozmetikumok a száraz bőrre a lábakon koncentrált adag hatóanyagot jelentenek - igazi megkönnyebbülés a lábak és a körmök számára. A száraz bőrre kifejlesztett urea tartalmú krémek koncentrált hatóanyaga igazi megkönnyebbülést idéz elő a láb és a körmök számára.

A repedezett sarkakra specializált magas urea-koncentrációjú krémek erős bőrlágyító tulajdonságokkal rendelkeznek.

Hogyan működik? Milyen előnyei vannak az ureának a lábápolásban? És miért igazi forradalom a hatékony láb- és körömápolásban a PHARM FOOT UREA LINE termékcsaládja?

 

Száraz bőr a lábon - hogyan kell kezelni?

Lábunk bőre és a lábkörmünk olyan tényezőknek van kitéve, amelyek egész nap károsíthatják őket. Pajzsmirigy betegség, elhanyagolt lábápolás, túl gyakori lábmosás habkővel, magassarkú cipőben járás, láb- és körömápoló kozmetikum túl ritkán vagy szabálytalan használata - mindezek szárazzá, érdessé és repedezetté tehetik a bőrt.

Hatás? Repedezett, érdes, feszes bőr, fájdalom, viszketés.

Hogyan kell kezelni a sérült és száraz bőrt?

A professzionális szépségszalonok és a pedikűr szalonok fejlett kozmetikai kezeléseket kínálnak professzionális láb- és körömápoló kozmetikumok alkalmazásával. Minden szakember tudja, hogy a lábakat és a körmöket nem csak nyáron, de télen is, az egész évben kell gondozni. Tudományosan bizonyított hatékony hatóanyagok alapján erre a legjobb megoldást nyújtják a professzionális PHARM FOOT lábápolási termékek.

Urea a láb- és körömápolásában - megkönnyebbülés a száraz bőr számára

Az urea a láb- és körömápolásban évek óta ismert. Az urea szokatlan tulajdonságait és a bőrre gyakorolt hatását szépségszalonok, kozmetikusok, lábápolók és pedikűrszalonok használják világszerte. Hogyan működnek az urea lábkrémek?

 

Mi az az urea vagy más néven karbamid?

Ez egy olyan anyag, amely természetes módon fordul elő testünkben - a bőr felső rétegeiben, a szarurétegben (stratum corneum). Az urea felelős a bőrünket felépítő összes sejt megfelelő hidratációjának fenntartásáért. Feladata a bőr rugalmassá tétele.

A szintetikus karbamid nedvességmegtartó hatású, amelyet kozmetikumokban és a szépségápolásban használnak lábkrémek, testápolók és kenőcsök előállításához használnak. Számos tanulmány megerősítette a karbamid a láb bőrének állapotára gyakorolt jótékony hatását. Hogyan működik a karbamid és milyen tulajdonságai vannak?

 

Az urea tulajdonságai a láb- és körömáploásban

A karbamid, mint a szárazbőrre való krémek egyik összetevője, igazi megmentést jelent a repedezett sarkak, a láb és a sarok száraz bőrének és az epidermisz keratózisának a mindennapi ápolás során. Az ureával ellátott lábkrém intenzíven regenerálja, puhítja és hidratálja a bőrt, gyorsan megszünteti a bőr érdességét és a repedezett sarkak kialakulását.

Hatása, valamint a kozmetikumok szokatlan tulajdonságai a koncentrációtól függenek:

Alacsony, 5% alatti koncentráció - stimulálja az felhám regenerálódását, felgyorsítva az epidermisz különböző rétegeinek sejtosztódását.

10% alatti koncentráció - hidratáló, bőrpuhító és antibakteriális hatású.

20% alatti koncentráció - erősen lágyítja és hámlasztja az epidermist.

Magasabb, körülbelül 30% -os koncentráció - erős hámlasztó hatás.

 

UREA lábkrém karbamiddal professzionális ápolásra

A karbamidos puhító lábkrém és a többi lábápolási termék a UREA LINE termékcsaládból professzionális hámlasztó és hidratáló kozmetikumok, amelyek természetesen gondozzák a lábakat és a körmöket.

Alkalmazási terület: esztétikai és kozmetikai pedikűr, gyógy pedikűr.

Nézd meg a magas koncentrációjú ureát tartalmazó professzionális lábkészítményeket - professzionális és otthoni használatra.

Ezek a készítmények nem hiányozhatnak a Te szépségszalonodból sem:

  • PURE PEARLS - Bőrpuhító lábfürdő gyöngyök 95% urea tartalommal.
  • LIQUID SCALPEL - Bőrpuhító és bőrkeményedés eltávolító spray 25% urea tartalommal
  • ANTI CALLUS MASTER - Lágyító hab 30% urea tartalommal, antibakteriális és antimikróbális tulajdonságokkal
  • POINT SOFTENER - Bőrkeményedés és benőtt köröm lágyító folyadék 30% urea tartalommal, antibakteriális és antimikróbális tulajdonságokkal
  • DERMO reFILLER - Lábápoló krém repedezett és érdes bőrre 25% urea
  • DERMO reSOFTENER - Lágyító és hidratáló krém 10% urea tartalommal
  • FOOT MOUSSE - Lágyító krémhab a kezelés végére 5% urea tartalommal


 

 
 
 
 
Az oldal tetejére