Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fókuszban a lábápolás – szakmai konferencián jártunk

Fókuszban a lábápolás – szakmai konferencián jártunk

Örömünkre szolgál, hogy a Magyarországon még kevésbé ismert, ám nemzetközileg már rendkívüli hírnévre szert tett Victoria Vynn, Pharm Foot, Lukas Podological és Kemmer Nail gyártók termékeivel vehettünk részt nemrégiben egy nívós szakmai konferencián. A Victoria Vynn, Pharm Foot, Kemmer Nail és Lukas Podologie márkák hivatalos magyarországi forgalmazójaként azt a célt tűztük ki, hogy prémium termékekkel lássunk el minden manikűrös és pedikűrös szakembert.

A gyógypedikűrtől a talpreflexológiáig

Az április elején Győrben megrendezett színvonalas lábápoló konferenciát érdekfeszítő témák tették színessé. A délelőtti előadásokon szó volt a láb elváltozásainak felismeréséről, és a különféle betegségek nyomán kialakult lábelváltozások kezeléséről, a modern sebkezelésről és ennek eszközeiről. A meghívott előadók szót ejtettek továbbá a lábápolást érintő ortopédiai elváltozásokról és fasciális megoldásaikról, valamint a terápia szerepe a lábápolásban is „terítékre” került.

A lábápoló konferencián a nap második felében a meghívott előadók beszéltek még a gyógypedikűr szerepéről a gombás és benőtt köröm kapcsán, de a körmökön levő elváltozások szervi okairól, valamint a talpreflexológiáról is tartottak előadást a résztvevők. A lábgyógyászat apropóján a természetes hatóanyagok korszerű gyakorlati felhasználásáról is figyelemre méltó bemutatót hallgathattak meg az érdeklődők.

 

Igényes lábápolás és gyógypedikűr

Műköröm webshopunk élen jár a prémiumminőségű köröm- és lábápoló termékek forgalmazásában, legyen szó műköröm zselékről, lábápoló krémekről, pedikűr csiszolófejekről vagy egyéb minőségi anyagokról, eszközökről. Mivel a minőségi lábápolás és gyógypedikűr elkötelezett hívei vagyunk, ezért a jövőben is fontosnak tartjuk, hogy minél szélesebb körben – akár több szakmai konferencián – is ismertté tegyük a Victoria Vynn, Pharm Foot, Lukas Podological és Kemmer Nail márkák kiváló termékeit.

A szakmai rendezvényen az érdeklődők közelebbről is megismerkedhettek az általunk forgalmazott első osztályú termékekkel, amik nem csak szalonkezelések alkalmával, de az otthoni lábápolás minden szakaszában jól jöhetnek.


Ha szóban forgó termékeink felkeltették az érdeklődésedet, ha kíváncsi vagy az általunk forgalmazott minőségi sarokpuhító krémekre vagy gyémánt csiszolófejekre, amik megkönnyíthetik a munkádat, nézz szét webshopunk széles termékpalettáján!

Az oldal tetejére