Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Mikor, ha nem nyáron kísérleteznél neon színekkel?

Mikor, ha nem nyáron kísérleteznél neon színekkel?

2022. 06. 22. 15:05:36
Már nem is emlékszünk pontosan arra, hogy hogyan vagy mikor indultak hódító útjukra a neon színek, egy viszont biztos, hosszú évek óta a nyári körömfestési trendek meghatározói ezek a vibráló, fiatalos árnyalatok. Üdeséget, vidámságot kölcsönöznek viselőjüknek, ráadásul a színpompás neon lakkok remekül mutatnak a kéz és a láb körmein egyaránt.
Fókuszban a lábápolás – szakmai konferencián jártunk

Fókuszban a lábápolás – szakmai konferencián jártunk

2022. 05. 11. 12:26:41
Örömünkre szolgál, hogy a Magyarországon még kevésbé ismert, ám nemzetközileg már rendkívüli hírnévre szert tett Victoria Vynn, Pharm Foot, Lukas Podological és Kemmer Nail gyártók termékeivel vehettünk részt nemrégiben egy nívós szakmai konferencián. A Victoria Vynn, Pharm Foot, Kemmer Nail és Lukas Podologie márkák hivatalos magyarországi forgalmazójaként azt a célt tűztük ki, hogy prémium termékekkel lássunk el minden manikűrös és pedikűrös szakembert.
Prémium minőségű építőzselével valódi öröm dolgozni

Prémium minőségű építőzselével valódi öröm dolgozni

2022. 03. 25. 15:27:14
A gyors és kényelmes munkavégzés ma már nem csak a profi műkörmösök kiváltsága. Ezekkel a prémiumminőségű, többféle természetes árnyalatban kapható építőzselével a kezdő, de lelkes műkörmös szakemberek is könnyedén elboldogulnak.
Az oldal tetejére