Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A természet ihlette őszi színek a szezon kedvencei

A természet ihlette őszi színek a szezon kedvencei
Ugyan reggelente már fázósan húzzuk össze magunkon a kabátot, az ősz és a hűvösebb idő beköszönte sem jelenti azt, hogy száműznünk kellene a mindennapjainkból a színeket. Köztudott, hogy a jól megválasztott árnyalatoknak pozitív hatásuk is lehet a közérzetünkre, így mielőtt még teljesen elmerülnénk az őszi enyészetben, érdemes alaposabban is szétnéznünk a különleges, szemet gyönyörködtető őszi színek palettáján. Egy szép, őszi árnyalatokban pompázó manikűr – amihez könnyen felvihető és tartós gél-lakkokat használunk –, például remek lehetősége annak, hogy színt, vidámságot, melegséget csempésszünk a borús, szürke mindennapokba.

Ha ősz, akkor földszínek


Azok, akik a visszafogottabb, nem túl harsány, mégis látványos, figyelemfelkeltő körmök hívei, a következő hónapokban lubickolhatnak a különféle földszínekben. Az év ezen időszakában központi szerep jut azoknak az árnyalatoknak, amiket a természet ihletett. A hideg és meleg tónusú barnák, sárgák, bordók, zöldek fókuszba kerülnek, de a homokszürkét és annak árnyalatait is a földszínek csoportjába soroljuk.

Ősszel közkedveltek továbbá a rendkívül nőies, letisztult eleganciát sugalló, különféle nude árnyalatok és a natúr színek is, amik önmagukban is pompásak, de más földszínekkel is remekül kombinálhatóak. Abszolút befutó őszi szín a bordó, ami – karácsonyig legalábbis – egyeseknél átveszi a tűzpiros lakkok helyét. Sokan választják ősszel a meggybordó, rozsdavörös és a sötétebb, már-már lilás bordó árnyalatokat, a sárgákból pedig a mustársága és az okkersárga hódít.

 

Nincs őszi manikűr barna gél-lakk nélkül


Ha egy abszolút közkedvelt őszi színt kellene mondanunk, kapásból a barnát említenénk még úgy is, hogy sokaknak erről a színről a ború, a komorság jut eszébe, pedig a nude árnyalataiban rengetek lehetőség rejlik. Ha a barna sötétebb tónusai mellett döntünk, remekül ellensúlyozhatjuk azok mélységét pasztell árnyalatokkal, ha pedig ünnepibbé, elegánsabbá tennénk a manikűrt, a barna árnyalatihoz remekül passzolnak a különféle csillogós gél-lakkok is. A nude és az arany kombinációjával nem foghatunk mellé.

Az oldal tetejére